Retouren & Garantie

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst te retourneren. Het bewerken van de geretourneerde producten kan tot 14 dagen duren. Het verwerken van de geretourneerde producten brengt administratiekosten met zich mee. Er wordt €5 in rekening gebracht. Voor het retourneren van de producten moeten je eerst contact met ons opnemen via info@terrakai.nl

Wat te doen bij een verkeerde producten?
Heb je een verkeerde producten ontvangen. Neemt dan contact op met onze klantenservice via mail: info@terrakai.nl

Wat te doen bij een beschadigd product?
Heb je een beschadigd producten ontvangen, neemt dan direct contact op met onze klantenservice via mail: info@terrakai.nl en stuur ons een foto van het beschadigd product.

Welke producten kan ik niet retourneren?
Producten die uit de verpakking gehaald zijn en verbruiksartikelen die al geopend zijn, zoals gezichtsserums, gezichtscrémes, maskers en scrubs. Deze producten kunnen niet worden geretourneerd.

Kan ik een product retourneren dat niet bevalt?
Heb je online een product aangeschaft en het voldoet niet aan je verwachtingen? Stuur het product dan naar ons terug. Je dient het product binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren (hiervoor geldt de datum van ontvangst die bekend is bij DHL/PostNL). Het product moet in verkoopbare staat zijn. Een verbruiksartikel retourneren is niet mogelijk. Dit geldt voor producten als shampoos, conditioner, stylingsartikelen, gezichtsserum, gezichtscréme en dergelijke. De kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper. Na ontbinding zal Terra Kai het aankoopbedrag binnen 14 dagen terugstorten op de rekening. Minus de €5 administratiekosten. Neem dan contact met ons via e-mail: info@terrakai.nl

Let op! Wanneer een artikel niet voldoet aan onze retourvoorwaarden, kun je deze helaas niet retourneren. Onze retourverwerking stelt aan de hand van diverse toetsingen vast of een retour gestuurd artikel voldoet aan de voorwaarden. Voldoet je retour niet aan de voorwaarden, dan kunnen we deze niet verwerken en niet overgaan tot terugbetaling.

Algemene vragen of klachten:

Heb je vragen, dan kun je ons een e-mail sturen naar info@terrakai.nl

Ook voor klachten kun je op bovenstaand e-mail terecht. We nemen je klacht direct in behandeling. Binnen 3 werkdagen ontvang je een reactie van ons.