Over ons

Het verhaal achter Terra Kai

Terra is Aarde🌎 in Latijn/Papiamentu en Kai is Ocean🌊 in het Hawaïaans; een verwijzing naar de herinneringen van mijn jeugd op het eiland Bonaire. Ik ben opgegroeid met de gedachte dat de oceaan en de aarde elkaar in harmonie aanvullen. De elementen die de aarde en de oceaan bieden worden door Terra Kai gebruikt zodat je je beste versie kan laten zien aan de wereld. 

Onze visie is dan ook: feel comfortable in your own skin and be your best self!

Want iedereen verdient het om op een eco-friendly wijze te stralen. We moeten namelijk goed voor ons zelf zorgen, maar ook voor de planeet!

Onze missie

Terra Kai is er om je te inspireren tijdens je self-care reis. Iedereen verdient het om zich zelfverzekerd te voelen, ongeacht je huid-/haartype. Dat is de self-care glow!✨

 Dus wat doet Terra Kai?

Terra Kai zoekt de beste natuurlijke, dierproefvrij, biologisch en ethische verzorgingsproducten over de hele wereld. Daarnaast zijn een aantal van de producten exclusief verkrijgbaar via Terra Kai. En het assortiment staat ook niet stil. Zo kun je telkens iets nieuws ontdekken bij Terra Kai!

De producten van Terra Kai helpen jou bij het krijgen van je gedroomde huid en/of haar. Ook zijn de producten een herinnering dat jij het beste verdient. Een moment van ontspanning en self-care horen hier vanzelfsprekend bij. Zo laat jij uiteindelijk de beste versie van jezelf zien.

Make time for yourself & start glowing with Terra Kai!

Love, Ivette💜